Smile MIX - 100 g

Krásně křupavé, ovocně svěží a plné vitamínů. 🤤
Zdravé mlsání, které nejen úžasně chutná, ale navíc v sobě ukrývá hromadu vitamínů a dalších benefitů pro tvé tělo.

Díky šetrnému procesu sušení mrazem si zachovávají nejen svou jedinečnou chuť, ale i maximum živin, vitamínů a minerálů.
Výborné a křupavé švestky, broskve a banány, po kterých budou tvé chuťové pohárky vrnět blahem.

Proč častěji jíst švestky?
- Jsou bohaté na vlákninu a podporují zdravé trávení
- Obsahují antioxidanty, které zpomalují stárnutí
- Podporují správnou funkci srdce díky obsahu draslíku
- Pomáhají regulovat hladinu cukru v krvi
- Jsou zdrojem vitamínů skupiny B, které podporují nervový systém
Proč častěji jíst broskve?
- Jsou bohaté na vitamín C, který posiluje imunitu
- Obsahují vlákninu podporující trávení
- Hydratují tělo díky vysokému obsahu vody
- Jsou zdrojem betakarotenu, který prospívá pokožce a zraku
- Mají nízký obsah kalorií, takže jsou ideální i při dietě
Proč tedy jíst častěji banány?
No přece, protože látky obsažené v banánech:
- Podporují zdraví srdce a vyrovnávají krevní tlak
- Bojují proti volným radikálům a pomáhá odvádět toxiny z těla
- Zlepšuje trávení a zároveň pomáhá proti zácpě i průjmovému onemocnění
- Pomáhají při příznacích PMS
- Pomáhají snižovat kyselost žaludku a tím jsou lékem na pálení žáhy
kterou založila mamka a dcera v roce 2020. Zabýváme se ruční výrobou jedinečných sladkostí. Zakládáme si na kvalitě jak už použitých surovin pro výrobu, tak i finálních produktů. A jako bonus vše děláme s láskou a za kvalitu našich výrobků ručíme i vrácením peněz. Celý příběh najdeš -ZDE-
Další informace:
Složení: 100% lyofilizované švestky, broskve a banány
Podmínky uchování: skladujte na tmavém, chladném a suchém místě.
Hmotnost balení: 100 g
Minimální trvanlivost: 6 měsíců
Výrobce: Zamlsej s.r.o., Horní Bojanovice 228, PSČ 693 01
Nutriční hodnoty (na 100g):
Energie 340 kcal /1436 kJ
Bílkoviny:5,5 g
Sacharidy: 65,2 g
Cukry: 58,5 g
Tuky: 3,3 g
Nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sůl: 0 g
Vláknina: 16 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.



