Mrkni se

 


 

Suroviny

Při výrobě našich produkt si zakládáme na používání surovin nejvyšší jakosti a dbáme na stálém udržení kvality našich výrobků.

Níže se dozvíte více o surovinách z kterých jsou naše produkty vyrobeny. 

  • Prémiovou belgickou čokoládu Callebaut

Callebaut vyrábí své produkty z nejkvalitnějších ingrediencí v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád z celého světa.

Mléčná čokoláda Callebaut 823NV. Tato kvalitní čokoláda má výborně vyváženou mléčnou, kakaovou a karamelovou chuť. Obsah 33,6 % kakaa a 20,8 % mléka.

Bílá čokoláda Callebaut W2N. Pravá belgická čokoláda Callebaut bílá s vyváženou mléčnou chutí a nejjemnější strukturou. Obsahuje  28 % kakaa a 23 % mléka.

  • Belgické kakao Callebaut. Kakao Callebaut je plnotučný, chuťově vynikající kakový prášek holandského typu o obsahu tuku 22 - 24 %. Stejně jako u všech ostatních výrobků si i u kakaového prášku zakládá firma Callebaut na pečlivém výběru nejkvalitnějších surovin - kakaových bobů. Jedná se o 100% čistý kakaový prášek
  • Kvalitní české máslo Tatra. 82 % Máslo, které obsahuje mléko z českých chovů.
  • Domácí vanilkový extrakt z vanilkových lusků PREMIUM BOURBON Z MADAGASKARU, které jsou naložené v lihu. Tyto vanilkové lusky jsou dlouhé, plné a vláčné, jejich semena mají sladkou chuť, aroma je výrazně sladké a především silné a dlouhotrvající. Díky své kvalitě je Bourbon považována za nejvíce ceněnou vanilku. 

     

Záznamy nebyly nalezeny...